dimarts, 5 de juny del 2007

Neix un Fòrum

Aquest Fòrum Liberal que avui, dia 5 de juny de 2007, obre les seves portes, no pertany a ningú en particular. El moderarà “Sa Capellana”, però tots aquells que hi vulgueu penjar articles ho podreu fer. Només els haureu de remetre al correu electrònic menorquinsliberals@gmail.com i qui crea el bloc els penjarà.

El bloc neix amb vocació didàctica, però també amb la intenció de ser una publicació més o manco periòdica. La meva intenció és crear diverses seccions, que s’aniran ampliant o no. Tot dependrà dels col·laboradors. Les persones que s’hi impliquin probablement comptaran amb una clau d’accés que els donaré una vegada m’hagin demostrat que me’n puc refiar. En cap deixaré d’admetre-hi aquells amb qui no estigui d’acord: tothom hi podrà publicar. Per començar, encetaré tres seccions: liberal, socialdemòcrata i democratacristiana. Al mateix temps, he previst que també hi hagi un apartat dedicat exclusivament al debat. De vosaltres dependrà l’èxit o el fracàs d’aquesta iniciativa.

Aquelles persones que vulguin proposar un debat, hauran de remetre al correu esmentat un text, preferiblement no molt llarg –però d’entrada no hi ha un límit establert --, que servirà d’entrada per als comentaris. Solament esborraré comentaris ofensius cap a terceres persones o aquells que em podrien comportar una responsabilitat penal.

A més a més, voldria que aquest Fòrum servis per engrescar els menorquins a aconseguir o engreixar un sentiment nacional. Aquest, no s’ha d’entendre com a xenòfob ni podrà anar contra cap col·lectiu. Hi tindran cabuda des de nacionalistes moderats a independentistes i fins i tot aquells que estiguin totalment en contra d’aquesta opció. No hi ha tanques al Fòrum, l’anirem creant entre tots. Solament deman educació i respecte cap a tothom.

Anem-hi!

7 comentaris:

Anonymous Anònim ha dit...

La idea és bona espero que tengui s èxit. Hi podem participar des del Principat?

5 de juny del 2007, a les 11:57  
Anonymous Anònim ha dit...

M'hi apunt Capellana.

7 de juny del 2007, a les 5:10  
Anonymous Anònim ha dit...

Sí, s'hi podrà participar des de qualsevol lloc, encara que la intenció és que tracti, especialment, sobre Menorca.


Sa Capellana

7 de juny del 2007, a les 5:11  
Anonymous Anònim ha dit...

I si envio una entrada sobre el marxisme que la publicaràs?

8 de juny del 2007, a les 23:25  
Anonymous Anònim ha dit...

Se podrá escribir en español?

9 de juny del 2007, a les 3:29  
Blogger Sa Capellana ha dit...

Evidentment que s'hi podrà publicar en castellà, cap problema. En la resta d'idiomes, encara no ho he decidit, millor si només m'enviàveu coses en català o en castellà.

9 de juny del 2007, a les 8:44  
Blogger Talaiòtic ha dit...

Felicitats a Sa Capellana per obrir aquest bloc. Ja hi he fet un enllaç des del meu.

Molta sort!

15 de juny del 2007, a les 8:37  

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici

Free Website Counter
Free Counter